K-ruokakauppojen palautusarpajaisten ohjeet

Kuluttaja palauttaa haluamansa määrän pantillisia pulloja, jonka jälkeen hän painaa -nappia. Kuluttaja saa palauttamaansa panttiarvoa vastaavan määrän arpoja. Hän vahvistaa osallistumisensa arpajaisiin painamalla -nappia toistamiseen. Arpojen nimellisarvo on 5 senttiä/kpl. Arvonta suoritetaan välittömästi ja kuluttaja saa tietää arvonnan tuloksen heti paikan päällä. Pulloautomaatin näyttöön tulee viesti arvonnan tuloksesta ja automaatti tulostaa arvan kuluttajalle, josta selviää, onko arpa voittanut vai ei. Arvasta käy myös ilmi, mitä kuluttaja on voittanut. Lunastettuja arpoja ei vaihdeta pullokuittiin.

Lahjakortilla voi tehdä ostoksia K-ruokakaupassa. Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla, K-ruokakauppa ei hyvitä lahjakorttia, mikäli sitä ei käytetä kokonaan. Tässä tapauksessa erotus menee hyväntekeväisyyteen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos voitto on päävoitto 100.000€ arvosta lahjakortteja, on kuluttajan otettava yhteyttä arpajaisten käytännön toimeenpanijaan voiton lunastamiseksi.

Arpajaisten toimeenpanijana toimii Parpa Oy, Isoistentie 14, 02200 Espoo, p. 0800 172 772. Palautusarpajaisten tuen kohteena K-ryhmän myymälöissä on Pelastakaa Lapset ja Eväitä elämälle -ohjelma, jonka avulla autetaan Suomalaisia syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.