Lidl-palautusarpajaisten ohjeet

Kuluttaja palauttaa haluamansa määrän pantillisia pulloja, jonka jälkeen hän painaa VOITA-nappia. Kuluttaja saa palauttamaansa panttiarvoa vastaavan määrän arpoja. Hän vahvistaa osallistumisensa arpajaisiin painamalla Voita -nappia toistamiseen. Arpojen nimellisarvo on 5 senttiä/kpl. Arvonta suoritetaan välittömästi ja kuluttaja saa tietää arvonnan tuloksen heti paikan päällä. Pulloautomaatin näyttöön tulee viesti arvonnan tuloksesta ja automaatti tulostaa arvan kuluttajalle, josta selviää, onko arpa voittanut vai ei. Arvasta käy myös ilmi, mitä kuluttaja on voittanut. Lunastettuja arpoja ei vaihdeta pullokuittiin.

Jos kuluttaja on voittanut 5-50 euron arvoisen lahjakortin, se käy kyseiseen Lidl-myymälään. Lahjakortilla voi tehdä ostoksia Lidl-myymälässä. Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla, Lidl ei hyvitä lahjakorttia, mikäli sitä ei käytetä kokonaan. Tässä tapauksessa erotus menee hyväntekeväisyyteen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Päävoitto on 100.000€ arvosta lahjakortteja, tällöin on kuluttajan otettava yhteyttä arpajaisten käytännön toimeenpanijaan voiton lunastamiseksi.

Arpajaisten toimeenpanijana toimii Parpa Oy, Lars Sonckin Kaari 10, 02600 Espoo, p. 0800 172 772. Kuluttaja saa puhelimitse ohjeet voiton lunastamisesta. Palautusarpajaisten tuen kohteena on Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle ohjelma, jolla autetaan kotimaamme syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.