Kysymyksiä ja vastauksia pullonpalautusarpajaisista

ja Mikä on Palautusarpa? Palautusarpa on uusi tapa hankkia varoja hyväntekeväisyyteen. Palautusarpajaisiin voi osallistua pantillisilla pulloilla ja tölkeillä palauttamalla ne automaattiin ja painamalla VOITA-painiketta. Arvonta tapahtuu välittömästi ja kuluttaja saa tiedon arvonnan tuloksesta automaatin näytöltä sekä automaatin tulostamalta arpalipulta. Arpajaisissa on mahdollisuus voittaa lahjakortteja. Yhden arvan hinta on 5 senttiä.

Mikä Palautusarvan avustuskohde? Minne rahani menevät? Avustuskohteena on Pelastakaa Lapset ry ja Eväitä Elämälle ohjelma, jonka avulla autetaan syrjäytymisvaarassa olevia suomalaisia lapsia ja nuoria.

Missä kaupoissa voin osallistua? Ajantasaisen luettelon kaupoista löydät Lidl-arpajaissivulta sekä K-ruokakauppojen arpajaissivulta.

Miten toimin jos haluan osallistua Palautusarpajaisiin vain osalla palauttamistani pulloista?
  1. Syötä ensin se määrä pulloja ja tölkkejä automaattiin, jolla haluat osallistua Palautusarpajaisiin.
  2. Paina ARVONTA-nappia.
  3. Tarkista arvonnan tulos kuitista.
  4. Palauta loput pullot ja tölkit normaalisti.
Kuka voi osallistua Palautusarpajaisiin? Palautusarpajaisiin ja hyväntekeväisyyteen voi osallistua kaikki. Palautusarpajaisissa ei ole ikärajaa.

Mitä voin voittaa Palautusarpajaisissa? Ajantasaisen voittoluettelon voit tarkistaa pullonpalautusautomaatilla, Lidl-arpajaisten voittosivulta sekä K-ruokakauppojen arpajaisten voittosivulta.


Kuinka voin lunastaa voittoni? Lahjakortit voit lunastaa kyseisen myymälän kassalla ostoksia vastaan. Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla ja siitä ei saa hyvitystä. Voitot on lunastettava viimeistään kahden kuukauden jälkeen arpajaisten päättymisestä.Päävoitto ja 1000€ voitot lunastetaan ottamalla yhteyttä Parpa Oy:n asiakaspalveluun 0800 172 772 tai asiakaspalvelu@parpa.fi.

Mitä tapahtuu, jos palautusautomaattiin tulee vika kesken arvonnan? Häiriötapauksissa (esim. tietoliikenneyhteyksien katkeaminen kesken arvonnan) automaatti tulostaa kuluttajalle automaattisesti normaalin panttikuitin.

Miten kauan Palautusarpajaiset kestävät? Arpajaiset ovat jatkuvat, ja yksi arpajaiskausi kestää kuusi kuukautta kerrallaan. Tarkan ajanjakson näet Lidl-arpajaissivulta ja K-ruokakauppojen arpajaissivulta.

Osallistuin vahingossa arpajaisiin. Mitä teen? Lähetä kuva kuitista osoitteeseen asiakaspalvelu@parpa.fi. Liitä mukaan pankkiyhteystietosi, nimesi ja puhelinnumerosi, sekä lyhyt kuvaus tapahtuneesta, niin palautamme rahat.